white_arrow

1-2 Dages levering

white_arrow

Top kvalitet

white_arrow

Fast lav pris

Om Gellett Leather

Gellett Leather er en familieejet virksomhed. Virksomheden er startet i 1978 i København. Firmaet opstod da lædervarer firmaet ARENA læder gik konkurs og gav grundlæggeren mulighed for at opkøbe virksomheden, som i dag hedder Gellett Leather.
Gellett Leather producerer punge, tasker og mapper. Vi samarbejder både med udenrigsministeriet og Danida. Hovedformålet med vores samarbejde med Danidas har været at finde lokale arbejdspladser i den 3. verden. Vi i Gellett Leather Denmark har stor know-how indenfor området og vi har derfor startet flere produktionsvirksomheder for Danida i bl.a.Togo, Mozambique og Burkina Faso.
Vores mission er at levere danskproducerede højkvalitetsprodukter til mænd og kvinder.
Vores vision er at fortsætte med at vokse, men dog i et tempo, hvor det ikke forudsætter, at vi går på kompromis med vores høje kvalitet.

Levering

Vi tilbyder på nuværende tidspunkt kun levering til kunder i Danmark. Ved bestilling afsendes ordren indenfor 24 timer. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-2 hverdage efter ordreafsendelse. Alle varer sendes med GLS eller Postnord.
Alle varer leveres så længe lager haves.

Vi støtter

Vi har hos Gellett Leather ApS valgt at støtte følgende organisationer.

  • Kræftens bekæmpelse
  • WSPA (World Society for the Protection of Animals)
  • Red barnet

Læs vores handelsbetingelser Her